Edobode werd in 1986 opgericht door Janpieter Bode en Eddy Broekhof. Edo staat voor “ed’s onderneming” en bode komt van “Bode staalwerk”. Tegenwoordig is Edobode onderdeel van Fancyfences. Fancyfences bestaat sinds 1995 is van oorsprong een bedrijf dat exclusief sierhekwerk en poortautomatisering maakt, monteert en onderhoud.

Sinds enige tijd zijn de krachten gebundeld en worden de specialistische kennis van het personeel van beide bedrijven zo ingezet dat deze kennis optimaal benut wordt.
Edobode Fancyfences onderscheidt zich in de markt omdat het management van origine niet uit de metaal komt maar meer uit de hoek van design en ontwerp.

Op dit moment bestaat het personeel uit meer dan 10 medewerkers en er wordt druk gezocht naar goede ervaren krachten die het leuk vinden om op een heel hoog niveau steeds weer nieuwe ontwikkelingen van de geleverde producten uit te werken.

Om het bedrijf jong te houden en nieuwe trends niet uit het oog te verliezen is Edobode een officieel erkend leerwerkbedrijf. Wij hebben zeer regelmatig stagiairs uit het HBO en MBO. Volg je een relevante opleiding , wil je het werken in de staalindustrie in de praktijk leren en ben je niet bang voor grote afwisseling? Informeer dan via je opleiding of je in aanmerking komt voor een stageplek bij Edobode.