Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn te verdelen in : Taatsdeuren, schuifdeuren, vleugeldeuren en vaste ramen.

Stalen deuren worden in veel interieurs toegepast. Stalen deuren zijn vaak voorzien van glas waardoor er veel licht in huis komt en er toch enige privacy ontstaat. Geuren, warmte en geluid blijven in de gewenste ruimte. Edobode produceert al meer dan 20 jaar deze deuren en kozijnen. Dit doen wij in onze eigen fabriek met onze eigen vakmensen.

Alle deuren zijn klant specifiek. De maat van de deur, de te gebruiken profielen en lijsten,  de vlakverdeling en de kleur worden door de klant gekozen. 

Deuren van Edobode onderscheiden zich van deuren van collega deurenbouwers. Edobode heeft namelijk haar eigen lijsten ontwikkeld. Door het toepassen van deze lijsten ontstaat een sterke en toch heel slanke stalen deur.  

Voor deuren gebruiken we uitsluitend staal. Aluminium en kunststof zijn minder sterk dan staal en moeten dus grover worden uitgevoerd om voldoende stevig te zijn. Fijne lijnen en een heel strakke afwerking maken HET verschil bij stalen binnendeuren.

De vlakverdeling in de deuren kunt u zelf bepalen. U kunt kiezen voor een rustige verdeling door de vlakken symmetrisch te verdelen. Natuurlijk kan het ook verrassender door een asymmetrische vlakverdeling te kiezen.

Als u visueel hoogte wilt scheppen, dan is het verstandig om smalle hoge vlakken te kiezen. Als u visueel breedte wilt scheppen geldt hetzelfde dat u beter brede ‘liggende’ vlakken kunt kiezen. 

Onze deuren worden gepoedercoat in elke gewenste kleur. Hiermee bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een klassieke uitstraling of juist eigentijds en modern. 

Wilt u liever een rauwe en stoere uitstraling? Kies dan voor een blauwstalen deur.

Het is zelfs mogelijk om de deur te laten verbronzen verkoperen of vermessingen. Naar wens wordt de deur gepatineerd om zo de juiste uitstraling te creëren.

edobode