Om u advies en een prijs te kunnen geven hebben we in ieder geval een aantal gegevens nodig, zoals afmetingen van deur en/of kozijn, type deur, vlakverdeling en afwerking. Met deze gegevens kunnen we u al van relevante informatie voorzien. U kunt deze gegevens aan ons mailen of aan ons doorbellen.

Wanneer u de offerte accepteert dan moeten de precieze maten worden opgenomen. U kunt dit met behulp van onze instructies evt. zelf doen, maar heel graag komen wij zelf ter plekke om de situatie op te nemen en u eventueel van aanvullend advies te voorzien.

Op basis van de exacte maten wordt een orderbevestiging opgesteld die u thuis gezonden krijgt en waarin alle details van uw project beschreven worden. Als u akkoord gaat met de uitgewerkte details gaan we het project in productie nemen.

Als de productie na ongeveer 6 weken gereed is en onze eindcontrole heeft doorstaan, dan nemen wij contact op over het moment van levering. U kunt er voor kiezen om de montage in eigen beheer uit te (laten) voeren maar ook montage door Edobode monteurs is een optie.

Als de montage gereed is zult u ervaren hoe mooi, licht en luxe de ruimte met het gemonteerde project is geworden. Veel plezier.