Bekijk voorbeelden

De meeste deuren zijn uniek

Stalen deuren worden in veel interieurs toegepast. Stalen deuren zijn vaak voorzien van glas waardoor er veel licht in huis komt en er toch enige privacy ontstaat omdat geuren, warmte en geluid in de gewenste ruimte blijven. Edobode produceert zelf al meer dan 20 jaar deze deuren en kozijnen. De meeste deuren zijn uniek. De maat, de vlakverdeling en de scharnieren worden natuurlijk door de klant gekozen. Deuren van Edobode zijn toch anders dan deuren van collega deurenbouwers. Edobode werkt met zgn. Edobode profielen en naadloze lijsten waardoor de deuren van Edobode heel sterk maar ook heel slank zijn. Verder heeft Edobode een in eigen huis ontwikkeld taatsdeurscharnier dat onzichtbaar wordt verwerkt, bijzonder sterk en perfect in te stellen is.

Voor deuren gebruiken we alleen staal en geen aluminium of kunststof. Deze materialen zijn minder sterk dan staal en moeten dus grover worden uitgevoerd om voldoende stevig te zijn. Fijne lijnen en een heel strakke afwerking maken HET verschil bij stalen binnendeuren.

De vlakverdeling in de deuren kunt u zelf bepalen. U kunt kiezen voor een rustige verdeling door de vlakken symmetrisch te verdelen. Natuurlijk kan het ook verrassender door een asymmetrische vlakverdeling te kiezen of te kiezen voor ronde en diagonale lijnen, al dan niet uitgevoerd in glas, metaal of ander plaatmateriaal. Als u visueel hoogte wilt scheppen, dan is het verstandig om smalle hoge vlakken te kiezen. Als u visueel breedte wilt scheppen geldt hetzelfde dat u beter brede ‘liggende’ vlakken kunt kiezen. Heeft u zelf een creatief idee? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stalen deur te bespreken.

Weten wat de mogelijkheden zijn?